Привітати з Трійцею

Вітаю вас з Трійцею! Від душі хочу побажати вам віри в себе, удачі, терпіння і життєвої енергії! Найчастіше звертайтеся до Господа, адже він чує кожного з нас! І хай допоможе вам Господь зробити життя таким, про яку ви мрієте! Добра вам і благополуччя!

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!

Вітаю з теплим святом Трійці! Бажаю, щоб хвацько і зле обходили стороною ваш дім. Нехай Господь береже і береже сім’ю, коханих і рідних. Будьте ласкаві, вірні, щирі, любите і живіть у мирі!

У прекрасний день Святої Трійці, улюблений друг, я хочу привітати тебе і висловити свою радість від того, що ми зустрічаємо це чудове свято разом. Від щирого серця бажаю світ твого дому, світлої голови на всьому твоєму життєвому шляху. Нехай Господь подарує тобі найміцніше здоров’я, вкаже правильну дорогу, коли ти не зможеш зробити це сам. З Трійцею Святий тебе, любий друже!

Привітати з Трійцею до сліз

Привітання з Трійцею до сліз

Свята Трійця – велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

Вітаю з Трійцею. Бажаю усіяти квітами радості свою душу, подарувати букет щастя для свого серця, дати розпуститися саду своїх надій. Здоров’я всієї твоїй родині, миру за віконцем, гармонії, достатку, благодаті і світлих посмішок.

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Вітаю вас зі святом Трійці! Сьогодні такий світлий день, що ви просто зобов’язані загадати бажання, і воно обов’язково здійсниться! Нехай віра в чудеса і прагнення до досконалості допомагають вам йти по життю з високо піднятою головою!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14