Привітати з Водохрещем своїми словами

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.

Нехай це православне торжество привнесе в твоє життя доброти і святості, взаєморозуміння і примирення! А обмивання святою водою змиє негатив, темнідумки і невдачі, одночасно з цим зарядивши добром і миролюбністю!

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітання з Водохрещем до сліз

З Благословенням господнім! Нехай священна вода наповнить силою і здоровим духом, а водохресний мороз зміцнить тіло. Нехай негараздів протягом біжить стороною, а час уповільнює свій хід в радісні і щасливі моменти. Нехай в водохресну холоднечу серце гріє любов, доброта і милосердя. Бережіть віру, і вона обов’язково збереже Вас і вашу родину!

Сьогодні – Хрещення Христове, і я з усією щирістю хочу привітати вас з цим радісним днем! Бажаю щастя і удачі, миру і радості, любові і благополуччя! Нехай в такий день трапиться все найкраще і станеться тільки те, про що ви мрієте!

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

Зі світлим святом Хрещенням Господнім хочу привітати всіх віруючих і православних, і побажати, щоб свята вода змила всі гріхи, неприємні спогади і мерзенні думки!

Вітаю тебе з великим православним святом Хрещенням Господнім і бажаю тобі в цей святий день миру в домі і душі, любові, щастя і нехай на тебе буде завжди Боже Благословення. Радості, щастя і миру тобі. Нехай Господь завжди допомагає тобі і зберігає від будь-яких нещасть.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14