Привітати з Водохрещем своїми словами

Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай оберігає тебе, на життєвому шляху. Бажаю щасливого майбутнього. Вітаю з Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням! Бажаю нескінченної бадьорості духу і незгасного оптимізму. Нехай на душі буде кожен день легко і світло. Нехай думки не захмарюються сумом. Близько стануть надійним тилом і опорою в житті.

Щиро і сердечно вітаю Вас з Хрещенням Господнім, великим християнським святом! нехай цейдень змиє своєї свяченою водою всі проблеми і прикрощі в вашому серці, принесе оновлення, фортеця тілесну і духовну, любов і гармонію в сім’ї!

В цей студений день, коли зимові, січневі морози, тріщать за вікном, особливо приємно привітати вас з милостивим, святим святом, близьким кожному християнину! Нехай водохресна вода подарує здоров’я вашого тіла і очистить душу від гріха. Бажаю вам миру в родині, теплоти в серце і радості в житті. З Хрещенням Господнім вас!

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Вітаю від щирого серця з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день відкриється дверцята твоєї душі щастя і блага, добра і радості. Бажаю міцного здоров’я тобі і рідним, мирного неба, вірних цілей, чистої любові і згасає надії.

Сьогодні добрий день – Водохреща. Нехай світла і свята сила цього свята, очистить ваші душі і серця. Нехай всі біди і негаразди, затягне товстим шаром льоду. Нехай ваше щастя стане безтурботним. Нехай дорогі вам люди будуть поруч, а Господь завжди оберігає ваші життя. Друзі мої, сердечно вітаю вас з Хрещенням Господнім!

Вітаємо! Нехай в цей святковий день Ваш будинок буде сповнений друзів, які принесуть із собою радість і веселощі. Бажаю вам достатку, благополуччя і здоров’я. Нехай збуваються всі добрі мрії, а всі ваші починання будуть успішними. Зі святом!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14