Привітати з Благовіщенням

Вітаю тебе з християнським світлим святом! Нехай Благовіщення принесе захоплення і щастя в твоє життя. Нехай здоров’я і друзі ніколи не підводять. Настрій нехай буде прекрасним і райдужним. На роботі нехай ніколи не буде проблем і конфліктів. І, головне, нехай у твоєму житті завжди існує щира взаємна любов!

Улюблений, вітаю тебе від щирого серця з цим чудовим святом – Благовіщенням! Бажаю, щоб в цей день і в усі наступні, тебе чекали тільки благі вести! Щасти тобі у всіх проявах і радуйся тому, що маєш, при цьому збільшуючи блага!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Привітання з Благовіщенням у прозі

Привітання з Благовіщенням до сліз

Скільки радості і світлого торжества в прекрасному святі Благовіщення! Скільки щастя несе він християнам усього світу – і скільки добра приніс він тобі! Нехай все, що дорого і любимо, оточує тебе в житті і дає тобі натхнення, нехай любов супроводжує тебе всюди!

Благовіщення це великий, світлий, великий, святе свято. Вітаю тебе, нехай Божа матір береже тебе від усіх життєвих тривог, переживань, печалей, хвилювань. Нехай вона стане твоєю покровителькою і всюди дарує тобі мир і спокій. Бажаю, щоб твоє серце було наповнене лише благими намірами, світлими думками та бажаннями. Даруй добро, люби оточуючих людей, відкинь всі погані і злі думки з намірами в сторону. Назавжди позбудься зла, в це світле свято прости щиро всіх своїх кривдників і ворогів, примирися з ними. Нехай життя обдарує тебе щедрими подарунками долі. Коли в цей день ангел спустився до святій діві з радісною новиною про те, що вона незабаром народить сина, то в світ прийшло добро. Нехай же сьогодні наші серця будуть наповнені виключно благими намірами і світлими думками. Зі святом.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17