Привітати з Благовіщенням

Нехай Благовіщення Пресвятої Богородиці приносить у ваше життя щастя і радість від усвідомлення того, що Діва Марія піклується про вас, вкриваючи від усіляких бід, образ і розчарувань! Нехай ваша віра зміцнюється з кожною хвилиною, а доброта переповнює серце!

У свято Благовіщення пресвятої Богородиці, в день, коли світу з’явилася блага вість, я бажаю вірною віри і допомоги Господа, вічного спасіння і позбавлення від грішних помислів, доброго і благодатного шляху по життю, вдосконалення себе і очищення душі.

Допомагаючи ділитися ними з близькими людьми, з дітьми, батьками, своїми половинками. Нехай ця радість і тепло будуть по-справжньому щирими і божественними. Такими, якими сприйняла Марія, звістка про майбутнє народження свого сина Ісуса Христа.

Сьогодні в цей святий, світле свято Благовіщення Пресвятої Богородиці я хочу побажати всім міцної віри, тепла в будинку, душевного спокою і благочестивих думок! Нехай навколо вас завжди панує тільки мир і процвітання, а всі біди обходять вашу сім’ю і рідних стороною!

Привітання з Благовіщенням українською мовою

Привітання з Благовіщенням у прозі

З прекрасним святом – Благовіщення! Нехай буде удача, гармонія, спокій в душі, мудрість в голові, любов, почуття до близьких. Сумніву геть, адже життя – прекрасне, і потрібно жити з розкрив душею. Творити добро, молитися, бути щирим, і слідувати своїм мріям.

Улюблена моя матуся, вітаю тебе з Благовіщенням! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе, оберігав і допомагав у всіх твоїх справах і витівках! Нехай твої мрії здійснюються і в житті чекають найнеймовірніші чудеса! Залишайся такою ж прекрасною і частіше посміхайся!

Коли сам архангел Гавриїл спустився з висоти небес, і Діва Марія отримала від нього благу звістку, весь світ наповнився добром. І я вітаю тебе з цим священним днем. Нехай радість, щастя, любов і віра наповнять небесним світлом сьогодні твій будинок.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – є великим і важливим святом. Хочеться побажати, щоб все в житті приносило духовне задоволення і гармонію. Нехай у домі завжди переважають затишок, достаток і розуміння. Тільки хороших звісток, щастя і добра.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17