Оригінально привітати з Великоднем своїми словами, у прозі

З Великоднем вітаю! Відсутність тривог, занепокоєнь, страхів, сумнівів, побоювань і скорботи, а замість них благополуччя, удачу, блаженство, достаток матеріальний і духовний нехай принесе тобі цей ясновельможний православне свято!

Сердечно вітаю вас з урочистим і рятівним днем ​​Святої Пасхи. Нехай світло Воскресіння наповнює нас пасхальною радістю, нехай віра примножується в нас і зберігає від поділів, нехай відображається на скрижалях нашого серця Божественний Лик Спасителя, що кличе до досконалості, нехай сила Божа відвертає нас від усього гріховного і захоплює на шлях духовного діяння, миру, добра , злагоди й любові.

Христос Воскрес! Вітаю з паскою! Душа нехай світиться твоя сьогодні, насичуючи кожну частинку твого тіла праведністю, добротою і святістю! Серце насититься нехай любов’ю, ніжністю і ласкою! А в голові оселяться благочестиві і доброчесні помисли! Смачного паски, переможних битків і тріумфування!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

Вітаю з паскою! Нехай яскраві щоденні усмішки, непідробна душевна теплота і незвичайна ніжність прилетять до тебе, подібно першим весняним ластівкам, принісши на своїх крилах невичерпне благоденство, нескінченне натхнення і затишне щастя!

Сьогоднішній день прекрасний не тільки Воскресінням Ісуса, але і тим, що курки починають нести кольорові яйця … Я і тобі принесла це чудо. З’їж його (яйце) обов’язково і нехай з сьогоднішнього дня твоє життя буде повне чудесами, красою і чарівністю. Зі святом!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15