Християнські привітання з днем народження у прозі, своїми словами

Нехай Господь благословить тебе Бог, так пошлють небеса тобі благо і щастя в твій день народження. Тобі дано життя, а значить живи, люби, твори добро і не втрачай надії, возрадуйся хорошому і розділяй горе з близькими. Нехай життя твоє буде світла і щедра, нехай серце твоє б’ється безустанно і щасливо.

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Бажаю, щоб у твоєму житті був тільки позитив, а поруч знаходилися вірні друзі. Бажаю, щоб тебе завжди переповнювала невичерпна енергія для здійснення всіх твоїх бажань. Нехай все життя буде безхмарним і яскравою, а в домі панують затишок, мир, любов і щастя. Якщо говорити коротше, то від щирого серця бажаю тобі прожити життя як в казці. З Днем

Вітаю тебе! Нехай дорога життя буде вести тебе і всю твою родину до процвітання, всеосяжного щастя і світлої усмішці, здатної підкорити і запалити будь-яке серце. Бережи завжди тебе Бог і твій добрий і уважний ангел!

Християнські привітання з днем народження своїми словами

Християнські привітання з днем народження українською мовою

Хай береже ваші роки і зміцнює здоров’я Господь Бог! З Днем народження! Нехай ангел небесний вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай ваше серце до країв наповниться Божою любов’ю, нехай ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай ваше життя буде схожа на райський сад, де немає місця образам, сварок і розчарувань! За допомогою Божою йдіть вперед, назустріч мрії, які не згадуйте про минуле, що не впускайте в свою свідомість похмурі думки! Нехай дорога вашому житті буде рівною і прямою, а супутниками вашими вірними нехай будуть віра, любов і вічна надія! Благословляйте тих, хто тих, хто йде поруч з вами, любите життя таким, яким дарує її вам Господь! Нехай Господня милість і благість супроводжує в нелегкому шляху земного життя! Бажаємо вам життя переможної, нехай ваш дух торжествує над усіма бідами!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17