Християнські привітання з днем народження у прозі, своїми словами

Бажаю тобі гарного настрою, величезного щастя, нескінченної любові, достатку в родині, кар’єрного зростання, хороших друзів і, звичайно ж, здоров’я тобі і всім, хто тобі доріг. Нехай мрії ніколи не покидають тебе і перетворюються в реальність. З Днем народження!

У цей день твої душа і тіло відкриті для всього доброго і світлого, в цей день твій ангел спуститься до тебе з небес і вкаже на вірний шлях. Вітаю тебе з днем ​​народження і щиро бажаю внутрішньої гармонії, милосердя по відношенню до інших, міцної віри і здоров’я, великої надії і найчистішою любові, яка постійно буде надихати тебе на благі і добрі справи.

Нехай благословить вас Господь на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг тріумфувати над мирськими печалями! Нехай благословить вас Господь на вірне йому служіння, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай благословить вас Господь на справу добре, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться за допомогою Божої! Вірте, сподівайтеся і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже знаходите перемогу! З Днем народження!

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Нехай Бог благословляє і пошле міцне здоров’я і чисте кохання тобі в день твого дня народження. Нехай душа твоя буде відкритою і вільною, нехай життя буде праведною і щасливою, нехай серце прагне до благим діянням і вірною допомоги людям.

В цей день Богпривів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом в твої діла праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої сім’ї, фортеці віри і душевного спокою!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17