Привітати з Великоднем

Нехай на душі радісно буде, з мови летять компліменти, а в голові – ясна мета і знання про грандіозний майбутньому. Милостивої долі, цікавих відкриттів, Божої допомоги, успішних справ, довгоочікуваного розвитку і зростання. Зі святом! Христос Воскрес!

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем своїми словами

Ось і настав найбільше християнське свято – Великдень, Великий день. Це день, коли вищі сили на радощах готові виконати будь-які бажання православного людини. Бажаємо вам, щоб так і сталося. Радійте приходу Світлого дня. Миру вам і благополуччя. Христос Воскресе!

Я вдячна тобі за те, що ти сьогодні проводиш цей світлий день разом зі мною … Спасибі тобі і за гостинці. Нехай радість дарована тобою, повернеться до тебе примноженої, а всі добрі побажання, які ти отримала сьогодні – обов’язково збудуться!

Коханий мій, я вітаю тебе зі святом Пасхи! Христос Воскрес! Нехай цей світлий день подарує тобі заряд позитивної енергії для досягнення всього, чого тобі хочеться. Нехай Господь зміцнить нашу любов і подарує нам відмінне майбутнє. Воістину Воскрес!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Цілую тебе триразово і ще раз, і ще раз. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “

Прийміть поздоровлення з одним з найголовніших християнських свят, зі Світлої Великоднем. Хочеться побажати умиротворення і доброти, спокою і тепла, світла і гармонії. Нехай мир панує в будинку вашому, нехай любов оселиться у ваших душах. І нехай береже Господь кров ваш.

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

Сердечно вітаю хороших людей з Христовим Воскресінням. Бажаю вам здійснення найзаповітніших бажань, божого розташування, віри в свої сили і справжньої християнської любові. Нехай близькі люди завжди зігрівають вас теплом своїх сердець.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14