Оригінально привітати з Трійцею до сліз

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, справжнього кохання і вірних друзів. Нехай Господь допомагає вам і направляє вас завжди!

Вітаю тебе з чудовим святом і хочу побажати, щоб Трійця допомогла здійснитися всім мріям і бажанням! Життя у нас всього одна, так що рекомендую цінувати її і насолоджуватися нею у всіх проявах! Вір в чудеса і радуйся тому, що маєш!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил, щоб Пресвята Трійця завжди могла допомогти знайти своє місце і відкрити своє серце для добрих помислів і прагнень.

З Трійцею! Нехай світло і радість, любов і щастя увійдуть в ваш будинок. Нехай всі негаразди і проблеми зникнуть і розчиняться в темряві. Нехай Господь допомагає вам долати всі складнощі легко і невимушено. Нехай у вашій душі буде гармонія!

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Бажаю вам гарно відсвяткувати день Святої Трійці! Нехай на вас зійде Божа благодать і допоможе знайти нове щастя! Будьте щирими з близькими людьми, подякуєте їх за старання і бажання допомогти вам. Бажаю вам світла, добра і простого людського розради. Нехай Бог береже ваші серця і береже від нещасть. У ці три дні не можна прибирати, мити і чистити будинок. Так запаліть ж свічки і спечіть смачні пироги! Усвідомте, що таке справжнє щастя. Адже воно не вимірюється грошима і золотом. Щастя – це міцна сім’я і здорові діти. Допоможіть вашим маленьким янголяткам знайти справжнє щастя. Нехай це свято вселить у ваші душі надію на те, що все кращечекає попереду. Вірте в краще життя, творіть добро. І тоді всі ваші добрі вчинки повернуться сторицею. Зі святом вас, з днем ​​Святої Трійці!

З Трійцею вас! Бажаю, щоб вона невпинно висвітлювала усі куточки душі, гріла кожен сантиметр серця, а думки направляла в добре перспективне русло. Нехай у вірі буде постійна сила, в надії невтомна радість, а в любові безмірне щастя.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14