Красиво привітати з Благовіщенням до сліз, у прозі

У цей день ми відзначаємо велике свято – Діва Марія дізналася, що народить сина. Благу звістку приніс їй Гавриїл. Я вітаю вас, і бажаю, щоб Господня благодать зійшла на вас сьогодні, наповнюючи ваше життя добром, теплом, щастям і всім тим хорошим, що може бути в цьому світі.

Дорогий мій друг, сьогодні хочу привітати тебе з Благовіщенням, бажаю тобі радіти кожній дрібниці, яку раптово підкине життя і не засмучуватися через дрібниці. Поважай, цінуй близьких, рідних людей, які радують тебе своєю присутністю не тільки в радісні моменти, але і в хвилини смутку, туги, зневіри. Нехай Бог благословляє тебе і наповнить душу твою духовним світлом і святістю. Бажаю, щоб все зло і образи, які у тебе накопичилися до сьогоднішнього дня, назавжди покинули твоє серце. Нехай в душі дзвенить весела трель, яка віщує вчинення приємних миттєвостей найближчим часом. Нехай Бог береже тебе від бід і буде рівною життєва дорога. Не журися, не сумуй, з надією дивись в майбутнє і все бажання твого серця раптово почнуть виконуватися. Зі святом, творчих перемог в твоїх починаннях

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

З прекрасним святом – Благовіщення! Нехай буде удача, гармонія, спокій в душі, мудрість в голові, любов, почуття до близьких. Сумніву геть, адже життя – прекрасне, і потрібно жити з розкрив душею. Творити добро, молитися, бути щирим, і слідувати своїм мріям.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18