Щиро привітати з Великоднем

Сьогодні я хочу привітати вас з дивовижним, теплим, чудесним днем ​​- святом святої Пасхи! Нехай ваші душі, як і сьогоднішня весна, вдихнуть пасхальне тепло і відродяться чистими, теплими, радісними! Оновлення та перемогу над смертю дарує нас цей день! Так нехай буде з вами свята благодать і любов! Христос Воскрес!

На Великдень нехай у твоїй душі зацвітуть квіти щастя, подяки, віри і доброти. Христос же не дарма віддав життя, щоб всі ми жили в гармонії один з одним. Смачного паски тобі і багатого пасхального застілля! Христос Воскрес!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Прийміть від мене ці гостинці (різнокольорові яйця, паску і т. Д.) Разом з побажанням миру, довголіття і потужної божої підтримки у всіх ваших справах.

Настав велике свято – Великдень! Я бажаю тобі, щоб це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав тобі хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскрес!

Світле Христове Воскресіння звільнило нас від темної сили сатани. Диявол радів тому, що наші гріхи не дають нам возз’єднатися з Богом. Але Христос взяв наші гріхи на себе і проклав нам дорогу до Творця Всесвіту. З тих пір ведеться війна на небі за кожну людську душу. Не дамо сатані перемогти в цій війні. Будемо молитися, робити добрісправи, сповідатися в гріхах. Жертва Христа була марна. Нехай любов до ближнього супроводжує всі ваші дії і думки, а краса душі не потьмяніє в життєвих перипетіях!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15