Щиро привітати з Трійцею у прозі, своїми словами

Від щирого серця вітаю зі святом Трійці. Нехай навколо все буде добро і зелено, нехай в сторону підуть проблеми життя, нехай забудуться образи і тривоги, нехай ніжним ароматом надії і яскравим світлом радості наповниться твоє життя.

Від душі вітаю зі святом Трійці і хочу побажати, щоб в твоєму житті вічно звучала мелодія щастя і натхнення, щоб в твоїй душі завжди цвіли сади радості, щоб по твоїй стежці простягалася м’яка і свіжа зелень успіху, щоб для твоїх мрій і ідей відкриті були всі горизонти і простори.

Вітаю зі світлим, красивим святом Пресвятої Трійці! Нехай торжество з’єднує щиру радість, веселощі, глибокий молитовний настрій, любов Бога, яка вміщує в себе все. Бажаю сил і розуміння виконувати заповіді, вдумливо читати слово Боже, брати участь в Таїнствах Церкви. Слава вічного єднання – Бог-Отець,Бог-Син, Бог-Дух, благодаті, добрих справ, віри!

Вітаю з Днем Святої Трійці! Бажаю тобі, щоб всі мрії виконувалися якомога швидше, щоб цей день радував тебе і дарував найприємніші радісні події! Нехай все буде, як в мріях!

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітання з Трійцею українською мовою

Нехай світле свято Трійці подарує тобі щастя, радість і удачу! Бажаю тобі відмінного настрою і багато позитивних емоцій! Нехай твоя душа завжди буде чиста і щодня наповнюється тільки добром!

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Хочу привітати вас зі Святою Трійцею. нехайцей прекрасний день підносить вам тільки все найкраще, нехай веде вас вперед і допомагає радіти життю! Будьте впевнені в собі і рухайтеся туди, де вас чекає благоденство і душевне тіло! Нехай у вас все неодмінно вийде, а бажання збудуться!

Мені хочеться привітати вас зі святом, яке в першу чергу асоціюється з добротою, з світлістю, з чистотою розуму. Йдеться про свято під красивою назвою Трійця. Мені хочеться в першу чергу побажати вам у цей чудовий день всього лише одного єдиного – міцного здоров’я. Повірте, що важливіше і значніше цього не може бути нічого, так що краще всього стежте за своїм здоров’ям, тоді все буде відмінно. Пам’ятайте, що сьогоднішнє свято потрібен для того, щоб освіжити свої думки, щоб залучити удачу в свою сім’ю, успіх в свій будинок. Для цього вам необхідно прикрасити свою квартиру гілочками березами, а також різними кольорами. Це допоможе залучити вам щастя для кожного члена своєї сім’ї. Вдалого і щасливого святкування вам! Проведіть цей день разом зі своїми рідними та коханими людьми.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13