Щиро привітати з Медовим Спасом

Подружка, вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб мови твої були солодкі, немов мед, мудрі, як природа, краса захоплювала, як квітковий аромат, хлопці летіли на неї, як бджоли на кращий квітка в саду.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб усе твоє життя було солодким, як мед, щоб твоя душа завжди знаходила порятунок в променях відради і щастя, щоб серце твоє любило і було любимо.

Щиро хочемо привітати, вашу чудову сім’ю зі світлим святом Господнім! Нехай Медовий Спас, разом зі свіжим медом, подарує вашому дому: спокій і затишок, солодке життя і міцне здоров’я, віджене негоди і подарує достаток!

З Медовим Спасом вас, куми! Бажаємо, щоб ваш дім був повний добра, щастя і радості, як на пасіці стільники, забиті медом! Щоб жилося вам разом солодко, як запашний дар бджіл! Щоб Господь вів дорогою рівною, гладкою, оберігав від хвороб і невдач! У будинку був мир, затишок і благополуччя!

Я вітаю тебе з солодким святом релігії, з Медовим Спасом. Багата історія та унікальні традиції цього свята знаходять своє відображення і в наші дні. Бажаю тобі зрозуміти, що ж являє собою це унікальне свято насправді. Нехай доля в Медовий спас засяє новими гранями і освітить благодатним сонцем. Бажаю тобі почути спів птахів і подивитися в світле небо, подумавши про щастя. Нехай такі моменти відбудуться не тільки в релігійний і світлий, воістину веселий і приємний день. Бажаю, щоб Медовий спас тільки став основою для того, щоб на все життя поширився сонячне світло, здатний змусити забути про будь-які печалях. Бажаю тобі по-особливому відзначити свято, яке потрібно насправді цінувати. Вітаю тебе з Медовим Спасом, здатним зігріти душу і подарувати віру в прекрасне майбутнє. Будь щасливий, мила людина!

Нехай ваше життя буде солодка, як квітковий мед. І нехай буде сповнена достатку і благополуччя, як бджолині соти. Помоліться, охрестити, вмийтеся святий водицею і зустрічайте світле свято медового Спаса. Нехай сьогодні в повітрі кружляє запаморочливий аромат меду і макових пирогів, а в серцях ваших нехай буде святість, всепрощення і любов.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16