Привітати з Яблучним Спасом у прозі, своїми словами

Дорога матуся! Ось і прийшов чудовий літній свято – Яблучний Спас! Бажаю тобі бути завжди молодий, здорової і рум’яної, як яблучко, щоб руки твої ніколи не знали втоми. А душа і серце співали і раділи. Нехай життя буде, як осінь, щедра лише на хороші і корисні дари. Будь щаслива, люба ненько!

У цей світлий і радісний свято Преображення Господнього бажаємо миру в кожному будинку, щастя в кожній родині, гармонії в кожному серці! Як літо сьогодні переходить в щедру осінь, так нехай всі ваші починання і справи принесуть плоди, мрії почнуть збуватися і щастя увійде у ваше життя сліпучим сонячним світлом!

Я бажаю, щоб всі Ваші молитви були завжди почуті, щоб не ступали навіть на поріг до Вас біди і погані новини. Нехай в небі завжди світить дороговказ, яка веде до успіхів, процвітання і щастя.

Сьогодні ми відзначаємо одне з найпрекрасніших свят, яке іменується Яблучним Спасом. Я хочу побажати вам всього самого світлого, доброго і приємного. Сьогодні багато людей будуть збиратися в храмах, щоб освятити свої плоди яблук, тому бажано, щоб і ви відвідали храм і освятили яблука, якими потім почастуєте всіх своїх рідних і близьких. Бажаю вашій родині затишку і благополуччя, а також любові і взаєморозуміння. Починайте запаси готувати, тому що з сьогоднішнього дня в свої права вступає осінь. А за нею, як відомо, слід зима, а значить, що яблучок треба підготувати в великому обсязі. Бажаю вам здоров’я і щастя, а також кар’єрного росту. Нехай все у вашому житті буде наповнене радістю і позитивними емоціями. Спечіть сьогодні смачний бісквіт, щоб порадувати своїх близьких і коханих друзів.

Привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Як сталося Преображення Господа нашого, так і в житті вашої нехай зміниться все на краще. Як Господь наш страждав, але потім отримав небесне царство, так і всі ваші негаразди, що терзають душу, нехай приведуть до великої радості й удачі, перетворять ваш будинок, життя, душу. Нехай свято Преображення Господня буде початком нового етапу у вашій долі.

У нас сьогодні на календарі шосте серпня, тобто початок останнього літнього місяця, однак саме в цей день, згідно з народним календарем православних слов’ян, починає вступати в силу осінь. Мені хочеться привітати вас з цим чудовим святом, з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого світлого і доброго, що відповідає даному святкового дня. Проведіть цей день з максимальною користю для себе. Найкраще буде, якщо ви зустрінетеся зі своїми близькими і рідними, з ким ви давно не бачилися. Нехай це свято допоможе вам трохи відпочити і розслабитися. Яблучний спас є одним з найбільш шанованих свят, проте не всі знають про наявністьтакого свята в календарі. Розкажіть про цей день своїм рідним і близьким, щоб якомога більше людей дізналися про свято Преображення Господнє.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15