Привітати з Медовим Спасом своїми словами, у прозі

Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!

Нехай до свята Першого Медового Спаса Ісус відкриє кожному шлях до довгої, світлої і мирного життя. Порятунок своє він шле з небес на землю з милістю і благом. Хочемо побажати всім добрим людям, щоб життя балувала пряником медовим, а вічним супутником її було здоров’я і сімейне благополуччя.

Сьогодні день особливий, сьогодні свято Медовий Спас! У цей світлий, радісний торжество хочу від душі вас привітати і побажати достатку! Бажаю вам трудиться як бджілки, все робити з натхненням і піднесенням, нехай робота приносить задоволення! Бажаю солодкої як мед життя, насиченою, здоровою, бадьорою! Нехай йде літо, але залишає тепло і красу в ваших серцях. Бажаю, щоб вам завжди щастило, нехай у вашому житті присутній медова, солодка любов! Живіть здорово і багато! Зі святом!

Вітаю з найсвятішим святом медовим Спасом! Бажаю тобі життя таку солодку як той мед, який ти п’єш в цей день і урожай такий зелений, як то яблуко що ти їси в цей день. Та будь ти врятованим в цей день і дякуй Бога свого за ті дари що на столі твоєму

Ось і прийшов день Медового Спаса! Вітаю Вас і бажаю, щоб життя було солодка, немов мед, і не було в ній жодної ложки дьогтю. Нехай серце зігріває любов, нехай не знає душа нічого поганого. І нехай сьогодні Медовий Спас зробить щасливим Вашу сім’ю і Вас!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19