Привітати на Різдво до сліз, у прозі

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

Привітати на Різдво до сліз

Різдвяні Привітання до сліз

З Різдвом Христовим. Бажаю, щоб у твоєму серці розквітала любов, щоб в твоїй душі звучала пісня щастя. Нехай цей добре свято подарує вогник надії для тебе, мила жінка, нехай в цю мить перед тобою відкриються двері до істиною красі і блаженства.

Нехай осяє вас Сонце Правди – Богонемовля Христос світлом Свого Різдва, нехай додасть радість і святковий радість, та вилікує хвороби і втішить скорботи, хай допоможе вам в наступаючому новоліття принести Йому в дар золото любові, пахощі віри і милосердя!

Вітаю з Різдвом Христовим чудового чоловіка і побажати хочу, щоб серце щиро любило близьких, щоб душа не втрачала мужності і відваги, щоб завжди вдавалося йти по життєвому шляху з честю і гідністю, щоб в будь-якій справі чекав успіх, а в родині – люблячі і щасливі рідні.

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

Хочу щиро привітати з цим світлим святом! Бажаю цінувати кожну мить і оптимістично ставитися до всіх подій. Нехай життя наповнюється божою благодаттю і милістю, а поруч знаходяться розуміє сім’я і вірні друзі. Бажаю бути здоровими, чесним, совісним людиною і думати про ближніх.

З Різдвом Христовим! Бажаю, щоб кожен день в твоєму житті траплялося чудо, щоб з ранку до вечора з тобою була твоя удача, віра і надія. Нехай в це світле свято світліше стануть твої думки і щасливіше життя.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13