Оригінально привітати на Різдво

Нехай твоє серце розкриється перед красою цього світу і спіткає благодать, а душа твоя очиститься від всього поганого! З Різдвом Христовим!

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім любові, здоров’я, щастя і душевного затишку. І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

В цей добрий і чистий православне свято Різдва Христового хочеться побажати вам завжди вірити в добро і чудеса, приймати людей такими, якими вони є, не тримати в серці образи, жити в мирі з собою і не здаватися перед труднощів! Нехай Господь береже вас і оберігає вашу сім’ю від бід!

Вітаю з Різдвом! Нехай ваш будинок наповнюється теплом і затишком. Збуваються всі, навіть найменші, мрії. Серця близьких і рідних будуть зігріті любов’ю і турботою. Навколишні люди будуть добрими і чуйними. А Різдвяна зірка завжди висвітлює шлях!

У Різдво я хочу побажати тільки хорошого. Достатку, впевненості в завтрашньому дні, любові близьких, турботи друзів, уваги колег і всього самого найкращого!

Різдвяні Привітання у прозі

Різдвяні Привітання своїми словами

З величезним задоволенням вітаю тебе з добрим і світлим святом – Різдвом! Бажаю, щоб у твоєму житті було більше радості, щоб тебе оточували хороші люди, щоб в душі панував спокій. Нехай доля буде до тебе прихильна, нехай сім’я буде щаслива і здорова, нехай Бог дарує тобі мир і благодать!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Доню! Приходить світле свято Різдва Христового, нехай у твоєму домі панує спокій і умиротворення, теплом іскряться твої очі, а серце буде повно любов’ю! Хай щастя і удача супроводжують тебе в усіх справах, а біди і невдачі проходять мимо! З різдвом, улюблена моя!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14