Красиво привітати з Різдвом до сліз

Чудового чоловіка вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю міцного здоров’я і бадьорості душі, безсумнівною відваги і вірних рішень в життя, достатку в домі і благополуччя, поваги в оточенні і підтримки рідних людей, світлого щастя і бравою удачі.

Нехай всі надії збуваються і ніколи не виявляться марними. Бажаю, щоб це Різдво було світлим, щасливим і ясним. Нехай цей світ, завжди платить добром. Нехай повним достатку буде твій затишний і гостинний будинок. Бажаю тобі величезний запас, здоров’я, удачі і благополуччя. З Різдвом, улюблена матуся!

Коханий мій, я вітаю тебе з Різдвом Христовим. Бажаю бути неймовірно сильним і не тільки тілом, а й духом, бажаю, щоб Бог завжди направляв тебе в потрібну сторону. Дорогий мій, нехай це Різдво нам намалює казку і велику радість, нехай попереду нас чекають великі справи і збулися мрії!

Нехай в цей сріблясто-синій зимовий вечір, коли приходить найбільше свято народження Христа, до тебе спуститься з небес Ангел. Нехай він подарує тобі непереможну силу віри, яскравий промінчик надії і невгасимий вогонь щирої і всепрощаючої любові до ближнього. Нехай він допоможе твоїм молитвам якомога швидше дійти до Бога, а мріям – виповнитися!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю запалити у своєму серці яскраву зірочку доброти і любові, і нехай вона світить завжди. Миру і здоров’я тобі і дорогим тобі людям!

Нехай Різдвяний мороз принесе у ваше життя душевне тепло, сердечне благополуччя, взаємну любов і міцну віру. З Різдвом Христовим!

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15