Привітати з Великоднем українською мовою

Нехай світле свято Великодня принесе світанок щастя і подарує силу віри. Христос Воскрес, і став світ добрішим, так нехай і сьогодні серце береже любов, а душа таїть світлу надію. Бажаю всіх благ і достатку сім’ї, здоров’я і лада в твоєму домі.

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем у прозі

Настав світлий і великий день, коли Христос воскрес! Воістину Воскрес! Бажаю, щоб твоє життя наповнилася безліччю радісних днів, щасливих подій і справжнісіньких чудес. Бажаю, щоб Бог ніколи не залишав тебе в біді. Щоб він допоміг зміцнитися у вірі, зберегти в душі світло і пізнати його справжню любов. Нехай в твоєму домі завжди буде добро, здоров’я близьких, щастя і благополуччя. Зі світлим святом Великодня!

Бажаю в чудо-день Христового Воскресіння добра і миру в рідний дім. Щоб ви не знали горя, злості. Нехай сміх дітей, онуків променем іскриться, а за великим столом зберуться гості в будинок. Бажаю Божої благодаті, благословення з небес. Христос Воскрес!

У це світле свято, ми бажаємо вам безмежного щастя, здоров’я, благополуччя. Тепла і затишку у вашому домі. Радійте кожному дню, частіше посміхайтеся, не забувайте своїх близьких. Живіть з вірою, надією і любов’ю в серці! Голуб

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

У день Пасхи ми по-дитячому раді перетворення і очищенню від повсякденних смут, турбот і тіні зневіри. Так нехай всі твої непогожі дні залишаться за цією незримою рисою, а попереду виблискують тільки чисті, казкові вершини великих досягнень, осяяні Божою милістю!

Найсвітліші, добрі і теплі привітання з Великоднем летять на крилах ангелів до вас! Нехай Бог дарує мир душі, доброту і чистоту думок, а радість Воскресіння Христового живе в серці і дарує надію.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14