Привітати з Трійцею своїми словами

Бог єдиний. Але він усюди. І наші свята допоможуть побачити його. Бог несе нам весну в душі. Це свято люблять усі. З Трійцею! З благословенням! У цей день потрійна сила потроїть нашу віру. Нехай Трійця подарує все, що нам необхідно!

Нехай велика Трійця дарує вам сил і терпіння, нехай оточить ваш будинок благополуччям і світлом. Бажаю зміцнити в собі віру, ніколи не втрачати надію і дивитися на світ тільки смиренним і добрим поглядом. Зі святом!

Вітаю вас з Трійцею! Хочу сьогодні побажати вам найголовнішого – віри! Віри в Господа, в себе, в близьких людей і, нарешті, віри в диво, адже чудеса відбуваються лише там, де в них вірять! Нехай життя буде яскравим і насиченим, щасливим і радісним!

Свята Трійця – велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

Свято Трійці не дарма обдарував нас чудовою погодою і зеленим оздобленням! Нехай у Вас на душі буде захват і захоплення, приємне очікування щастя і любові! Нехай Господь завжди перебуває у Вашому доброму серці!

Нехай величезна кількість зелені, яка прикрашає сьогодні твій будинок, перетвориться у величезну кількість “зелені” в твоєму гаманці. Будь багатим матеріально і духовно. З Трійцею Святою!

Вітаю з Трійцею! Бажаю стати щасливішим в три рази, бажаю жити під добрим прапором небес, бажаю завжди залишатися людиною світлого розуму, міцних сил, чуйного і люблячого серця, відкритої і щедрої душі. І нехай відтепер кожен твій день буде усіяний сонячними променями успіху, а вночі нехай для тебе світять яскраві зірки відради.

Цей день священний для всіх віруючих. Тому саме сьогодні слід починати все добрі справи, допомога нужденним і співчуття до слабких. Бажаю вам, щоб кожен добрий вчинок не тільки наповнював вашу душу світлом, але і приносив вам успіх, удачу і благополуччя.

Я хочу привітати вас з цим прекрасним святом, з самим світлим і добрим святом, яке є в нашому календарі. Я вітаю вас з Трійцею, яка святкується в нашій країні щорічно в нашій країні на п’ятдесятий день після Великодня. Мені хочеться побажати вам здоров’я, тому що воно ніколи зайвим не буває. Все інше можна купити, можна отримати в подарунок, можна домогтися всього самого чудового, однак зі здоров’ям так не вийде. Мені хочеться побажати вам всього того, про що ви думаєте перед сном. В такий чудовий святковий день багато мрії збуваються. Думайте про все позитивному і позитивному, що тільки є в цьому світі. А ще не забудьте прикрасити свій будинок гілочками березами і квітами, щоб отримати благословення, щоб привернути удачу в свій будинок. Мені хочеться, щоб ви були щасливі і щасливі. Всього вам самого найкращого.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15