Привітати з Різдвом українською мовою, у прозі

Вітаю з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю!

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

З Різдвом тебе! Бажаю всього самого доброго і світлого! Нехай любов, мир і гармонія переповнюють твоє серце! Нехай Бог благословляє тебе і береже кожного дня!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай твій шлях по життю буде довгим і добрим, нехай твоя віра і любов допомагають тобі триматися вірного курсу. Бажаю міцного здоров’я, міцного характеру, але щедрої душі і м’якого серця. І нехай це Різдво хуртовиною замете всі невдачі.

Мамуля, вітаю з Новим роком! Ти завжди переживаєш за сім’ю і дай Бог, щоб всі твої страхи були порожніми! Світлими і добрими побажаннями нехай наповниться будинок, господарство ладиться і ти посміхалася завжди!

З Різдвом Христовим! Нехай в цей дивовижний зимовий день до вас прийде те, про що ви мріяли і у що вірили. Бажаю, щоб за святковим столом зібралися найдорожчі і близькі люди; щоб день народження Спасителя запам’ятався надовго. Зі святом!

Бажаю, щоб в душі завжди жив дух Різдва, а життя було такою ж доброю, яскравою і святковою. З Різдвом!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Нехай це чарівне свято наповнить все навколо різдвяним теплом і сімейним затишком! Хай щастя вічно живе в твоїй душі, а кожну мить приносить тільки радість, позитив і відмінний настрій! Бажаю, щоб Господь завжди оберігав тебе і твою сім’ю і допомагав в здійсненні всіх твоїх мрій!

Привітання з Різдвом у прозі

Привітання з Різдвом українською мовою

Дорогі колеги! З Різдвом! Нехай в будинку вашому буде достаток, все будуть здорові і щасливі, а в цю ніч нехай здійсниться хоч невелике, але чудо!

Вітаю Вас, рідних і близьких з високоурочистий святами Різдва Христового! Благодатні дари святих свят та зміцнюють дух Ваш цілі були сягати в подвигах пастирського служіння, для порятунку душ наших і на користь ближніх. Будемо дякувати Богові за всі Його перші милості, просити всесильної допомоги та благословення на Новий літо, щоб провести його в мир і спасіння.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13