Привітати з Медовим Спасом

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб щастя твого серця було солодким, як мед, щоб кожен день був наповнений приємним ароматом любові і натхнення. Нехай Господь відводить від твоєї сім’ї всі біди і недуги, нехай Він дарує тобі сили, віру і терпіння для здійснення добрих і справжніх чудес.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб усе твоє життя було солодким, як мед, щоб твоя душа завжди знаходила порятунок в променях відради і щастя, щоб серце твоє любило і було любимо.

Бажаю солодкого життя і благодатних днів. Нехай Медовий Спас принесе в ваш дім достаток і благополуччя. Зустріньте це православне свято в гарному настрої і з любов’ю в серці!

Вітаю з Медовим Спасом! Нехай в цей день зачаровують ароматами і смаковими якостями медові пироги, які приготовлені з турботою ближніми людьми. Нехай у домі панує атмосфера позитиву і віри в прекрасне майбутнє, адже Божа милість обов’язково повинна відчути по-особливому. Бажаю, щоб у твоїй душі з’явилася гармонія, яку складно описати словами. Сподіваюся, що такий унікальний свято, як Медовий спас, обов’язково посприяє натхненню і можливості в повній мірі насолодитися позитивом навколишнього світу. Бажаю тобі відчути справжнє щастя, яке повинно виходити від душі, серця. Нехай настільки позитивні зміни принесе саме Медовий спас, свято, яке асоціюється тільки з найкращими моментами в православній і світському житті. Прийми щирі слова, які сформульовані в моє привітання.

Сьогодні освячуються солодкі дари Божі робітниць, маленьких бджілок. Скуштувавши меду, люди моляться про благополуччя і готуються до збору врожаю. Вітаю вас, мої дорогі, з Медовим Спасом! Бажаю, щоб ваш дім завжди був повною чашею! Щоб жили ситно, солодко і не знали бідності і лютих смутку!

У Медовий спас хочу знати, що ти відчуваєш внутрішню гармонію, чуєш спів серця, відчуваєш зліт своєї душі. Нехай весь день проходить тільки з позитивними подіями, а свято підказує, як потрібно розвиватися далі, що потрібно робити, щоб зберегти настільки прекрасний настрій. Сьогодні ти неодмінно купуєшся в теплій річці, а потім – прогулятися по полю. Увечері ми скуштуємо солодкого меду з маковими пирогами, насолоджуючись душевними розмовами. Ми скажемо один одному багато приємних слів і, звичайно, моє побажання тобі прозвучить щиро, а тому збудеться. Рідненький мій чоловічок, будь ласка, будь щасливим і вір в прихильне ставлення долі, адже тільки в цьому випадку ти зможеш відзначити: «Я насправді щасливий!». Приймай щирі вітання з прекрасним літнім святом, яке потрібно відзначити поруч зі своїми близькими людьми.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19