Коротко привітати з Водохрещем

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Поспішаю привітати з Хрещенням! Нехай водохресна вода охолодить душу і очистить від образ і тривог, а чиста любов зігріє і принесе благодать.

З Хрещенням, панове. Бажаю всім бути добрими і чесними людьми. Чиніть до людей тільки так, як хочете, щоб вони чинили з вами.

Бажаю міцного духовної віри і найсвітліших помислів і справ! Нехай Хрещення Господнє принесе у Вашу оселю мир і благодать.

Весь православний і віруючий народ вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю вірити в своєсвяте походження, напучувати своїх дітей і жити за заповідями!

З Хрещенням Господнім, хай свята водиця понесе з собою всі негаразди і подарує здоров’я тілу, мир і благоденство душі!

Нехай вода не буде холодною. Хай сонце гріє тепліше річного. Бажаю в Хрещення Господнє перебуває поруч з коханими і близькими.

Нехай Господь дарує вам любов, і допоможе надії не зійти зі шляху. Нехай він зберігає вас від усіх негараздів, і назавжди допоможе віру зберегти. З Хрещенням Господа!

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

Вітаю зі світлим Хрещення! Бажаю, щоб у вашому домі завжди жила любов, на столі був і хліб, і сіль, а в душі спокій, мир, віра і добро.

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай ангел не залишає і зберігає від усіх негараздів. Всіх благ вам земних і небесних.

Доброго ранку! Сьогодні – Хрещення Господнє! Нехай це світле свято відведе від тебе всі печалі, скорботи і погані думки, змиє святою водою всі гріхи. Зі святом!

Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай оберігає тебе, на життєвому шляху. Бажаю щасливого майбутнього. Вітаю з Хрещенням Господнім!

Нехай Хрещення Господнє освітить весь Ваш будинок світлом яскравим і добром. Нехай ангел вкаже вірний шлях і стане вірним другом Вашій дитині. Береже Вас Бог!

З Хрещенням Господнім, нехай ваше життя буде довгим і чистої, даруєте оточуючим добро і радість і будьте щасливі!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9